Muhittin Develi Anaokulu

Vizyon: Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * insan haklarına saygılı, * bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * demokrat, * cumhuriyet´e ve atatürk ilkelerine bağlı, * milli ve manevi değerlere sahip, * geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * paylaşımı bilen, * paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, geleceğin idealist nesillerini yetiştirenler olarak ülkemizin örnek anaokulu olmaktır.

Misyon: Okul Öncesi Eğitim Programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişmelerine ortam hazırlamak, doğaya ve çevresine duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı duyabilen, bilime sanata, evrensel değerlere katkı sağlayabilen, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yarını her zaman gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunan bireyler yetiştirmek, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini arttırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07.30-17.30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: -
Sportif Etkinlikler: VAR
Bilimsel Etkinlikler: VAR
Proje Çalışmaları: VAR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: VAR

WEB - https://develianaokulu.meb.k12.tr

Adres - VİRANŞEHİR MAH. 34363 SK. MUHITTIN DEVELI ILKOKULU BLOK NO 10 MEZİTLİ / MERSİN

Yerleşim Yeri - Mezitli Merkez

Ulaşım Minibüs,Otobüs