eTwining Proje Çalışmalarımız

19.04.2024 12

Anaokulumuzda geçen yıl olduğu gibi bu sene eğitim öğretim yılında da eTwining proje çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuzda okul öncesi öğretmenimiz Emine TAYSI “ Eğlenceli Fen “ isimli eTwining projesini yürütmektedir. Projemiz yaparak yaşayarak öğrenme öğrencilerin gerçek yaşam deneyimleri yoluyla bilgiyi özümsemelerine olanak tanır. Bu proje gercek dünya hakkında düşünen çocukları duyarlı hale getirmeyi ve son derece yararlı deneyimsel beceriler, takım çalışması, yaratıcılık ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

PROJEDEN BEKLENEN SONUÇLAR  öğrencilerin aktif olarak çevredeki ortamı doğal materyaller kullanarak anlamlı hale getirmeyi amaçlamaktadır  Çocukların doğaya olan ilgisini teşvik etmeyi amaçlamaktadır  Eleştiril düşünme becerilerini geliştirmesine, araştırmasına ve deneyime teşvik etmesine yönlendirmeyi amaçlamaktadır  Çocukların yaptıkları çalışmalarla çevreyi koruma bilincine sahip, yaratıcı, üretken, yeniliklere açık, paylaşımcı bireyler olmasına katkıda bulunulmasını amaçlamaktadır.